Nonpaintstore treedt per direct op als wederverkoper van het schadecalculatiesyteem van VWE: Silverdat Calculate. Door de samenwerking met VWE ondersteunt Nonpaintstore de klanten nu ook op een ander vlak in de schademarkt.

Jasper Verweij, business developer bij VWE: “Nonpaintstore heeft zichzelf de afgelopen jaren geprofileerd als online aanbieder van non-paint producten en heeft hiermee een groot klantenbestand opgebouwd. Deze bedrijven hopen wij door deze samenwerking ook te bedienen met ons schadecalculatiesysteem.”

Silverdat Calculate is een schadecalculatiesysteem waarmee auto(schade)bedrijven eenvoudig een calculatie maken en daarvan een professioneel schaderapport kunnen maken en uitdraaien. “Een waardevolle aanvulling voor onze klanten”, aldus Jan Paul ten Wolde van Nonpaintstore.

“Via het kenteken of chassisnummer vraagt het bedrijf unieke voertuiginformatie op, zoals de exacte uitvoeringsspecificaties en af-fabriek geleverde opties, OE-hersteltijden en AZT spuittarieven”, aldus Verweij. “Het vervolgproces, zoals een schadecalculatie, wordt daardoor een stuk eenvoudiger.”

Daarnaast hebben auto(schade)bedrijven de mogelijkheid om in Silverdat Calculate onderdeelnummers en -prijzen op te vragen, waardoor het bestellen van verkeerde onderdelen verleden tijd is.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties