Equipmentleverancier Oskamp Equipment en Amtech Automotive breidt wegens succes de actie Try Before You Buy uit met aircoservice-apparatuur en uitlijnequipment. Try Before You Buy geeft autobedrijven en automonteurs tien dagen lang de kans vrijblijvend werkplaatsequipment in de werkplaats uit te proberen alvorens tot aanschaf over te gaan.

Oskamp Amtech introduceerde de actie in februari 2015 op de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. “En de actie is door autobedrijven en monteurs goed ontvangen”, aldus Martin Bos van Oskamp Equipment & Amtech Automotive. “Op de beurs hadden zich al een aantal bedrijven aangemeld voor de Texa Navigator TXC diagnose-apparatuur. Van de uitgezette sets is 75 procent verkocht, daar zijn we tevreden over en we verwachten er nog meer van. De actie slaat aan omdat de garagist zichzelf ervan kan overtuigen de juiste beslissing te nemen ”

Werkplaats

Oskamp Amtech helpt autobedrijven meer geld te verdienen door meer activiteit in de werkplaats genereren. “Aircoservice en uitlijnen zijn werkzaamheden die echt gedaan moeten worden en goed aan de automobilist verkocht kunnen worden”, vervolgt Bos. “Met de juiste equipment kunnen de werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden. Vandaar dat we Try Before You Buy nu met deze service-apparatuur gaan uitbreiden. Aan zowel diagnose, aircoservice én uitlijnen hangt een verdienmodel. Het zijn uitbreidingsinvesteringen waarmee je meer werk naar de werkplaats haalt.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties