Peugeot Nederland is een samenwerking met Reevoo aangegaan en is naar eigen zeggen het eerste automerk in ons land met onafhankelijke reviews op haar website. Reevoo verzamelt de meningen van Peugeot-rijders en publiceert deze rechtstreeks op internet.

De implementatie van Reevoo bevat een zogenaamde ‘Vraag een eigenaar-functie’, waarmee mensen die overwegen een Peugeot te kopen, online een vraag kunnen stellen aan een Peugeot-rijder die een review heeft geschreven.

Gaël Colin, marketingdirecteur Peugeot Nederland: “Bij Peugeot zijn de beste verkopers de mensen die in onze auto’s rijden. Er is geen betere manier voor ons om de relatie met onze klanten te vieren dan door ze aan het woord te laten. Wij kennen de waarde van eerlijke persoonlijke aanbevelingen. We weten ook dat mensen zich veelal online oriënteren. Door deze twee zaken te combineren zijn wij ervan overtuigd dat meer mensen een proefrit aanvragen als gevolg van onze nieuwe online reviews.”

Reevoo benadert recente kopers van Peugeot proactief voor een review. Peugeot vertrouwt erop dat het tonen van de mening van haar klanten de betrokkenheid bij het merk vergroot.
Deze week lanceert de autofabrikant in Nederland haar compleet vernieuwde 308.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties