Rupro Beheer heeft 100 procent van de Amtech aandelen in handen gekregen en gaat de komende weken reorganiseren. Bernard de Graaf, directeur Rupro Beheer Automotive zal voorlopig optreden als ad interim directeur van Amtech. De oud-aandeelhouders zullen in dienstbetrekking verbonden blijven.

Nederland zal in 3 regio’s verdeeld worden waar Jop Wiertz, Martin Bos en Joop van Goethem  het gehele producten pallet van Amtech bij de klanten in hun regio onder de aandacht gaan brengen. Door een kleiner verzorgingsgebied met een breed leveringsprogramma kan er optimaler gebruik gemaakt worden van klantenbezoeken.

Tevens wordt  Frans Brouwer als productspecialist verantwoordelijk voor het leveringsprogramma verbruiksmaterialen, waaronder  de merken Horn & Bauer, Rodcraft en Datex.  Daarnaast zullen Sip Meijer en Ferry van den Boom een team van specialisten vormen : “Special Automotive Tools Team”  (SATT). Zij gaan de regio’s op het gebied van Diagnose ondersteunen. Dit team gaat zich ook bezighouden met de verkoop van Texa diagnose apparatuur voor Explora en Rema Tip Top.

Sluiting

Het hoofkantoor van Amtech zal in het reeds bestaande pand te Raalte gevestigd worden. Hier zal de verkoopbinnendienst de klanten te woord staan. Er is voor gekozen om de vestiging  Almere op korte termijn te sluiten. Dat kost de twee medewerkers daar hun baan. De TD activiteiten zullen door E.S.T. uitgevoerd gaan worden via een eigen Amtech key account planner.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties