Fleetmatics en Multitankcard introduceren een tankpasintegratie voor het fleetmanagementsysteem waarmee bedrijven exact kunnen zien hoeveel ze verbruiken. Door inzicht in hoe werknemers hun tankpas gebruiken is het bovendien mogelijk om fraude op te sporen en te voorkomen, zeggen beide partijen.

Met de tankpasintegratie krijgen bedrijven een gedetailleerd overzicht van het verbruik per voertuig. Zo weten zij welke voertuigen het meest efficiënt opereren en hoeveel brandstof onnodig verloren gaat door achterstallig voertuigonderhoud of door ongepast rijgedrag, zoals te hard optrekken of te lang stationair draaien.

Daarnaast maakt de tankpasintegratie met Multitankcard het mogelijk misbruik te signaleren en tankpasfraude tegen te gaan. Zo geeft de fleetmanagementsoftware van Fleetmatics inzicht in tankbeurten waarbij het aan de tankpas toegewezen voertuig niet in de buurt van het tankstation was. Of wanneer er meer brandstof is afgenomen dan de maximumcapaciteit van de brandstoftank van het betreffende voertuig.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties