Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem wordt tijdens de komende editie op 8, 9 en 10 maart voor het eerst uitgebreid met een zogenoemd schadehersteleiland. Axalta Coating Systems en Standox Nederland, met medewerking van HBC Smart Repair en CWN Spuitcabines, bootsen op de beursvloer een innovatieve werkplaats na met mobiele spuitcabines.

Axalta Coating Systems is samen met Standox Nederland de drijvende kracht achter het nieuwe schadehersteleiland in Evenementenhal Gorinchem. Het Duitse bedrijf uit Keulen behoort tot de grootste coatingproducenten ter wereld. Bovendien is Axalta Coating Systems de enige internationale coating producent met een honderd procent focus op coatings. Evenementenhal is daarom erg trots op het feit dat deze marktspeler zo’n belangrijke rol wil vervullen op deze vakbeurs voor de automotivebranche.

Op het schadehersteleiland presenteert en demonstreert Standox Nederland met medewerking van HBC Smart Repair en CWN Spuitcabines innovaties aan de hand van mobiele spuitcabines. In de wereld van modern schadeherstel wordt namelijk veel gesproken over efficiëntere reparatiemethodes en terugdringen van kosten in combinatie met ‘slimmere’ uitrusting. Deze strategie wordt op de beursvloer tot uiting gebracht door middel van live demonstraties. 

Terugkeer Kroon-Oil

Naast Axalta Coating Systems en Standox Nederland weet Evenementenhal te melden dat nog veel meer grote marktspelers aanwezig zijn tijdens Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem, zoals Vrooam, Snap-on, MSH Equipment, Facom, Reedijk Banden, Rijpma Equipment, Dabrav, AD Benelux en Kenotek. Evenementenhal is ook trots op de terugkeer van Kroon-Oil op de beursvloer. Het bedrijf is na een korte afwezigheid weer terug van weggeweest.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties