Schadeherstelketen Schadenet is vanaf 2012 actief in Belgie. Het streven is tot medio 2014 te groeien naar dertig vestigingen onder de Schadenet-vlag.

Schadenet zal in België volgens dezelfde strategie gaan opereren als in ons land: vooruitstrevend en zelfstandig ondernemerschap is essentieel, terwijl gezamenlijke afspraken worden gemaakt met sturende partijen en de inkoop van paint, non-paint producten en onderdelen worden gecentraliseerd. Aanleiding voor de activiteiten op de Belgische markt is de toenemende vraag vanuit de gestuurde schadestroom. In ons eigen land staat Schadenet met honderd locaties op de eerste plek wat betreft het aantal vestigingen, gevolgd door ABS met 93.

Meer buitenland

Overigens is Schadenet niet de enige Nederlandse schadeketen die expansie zoekt in het buitenland. Eerder dit jaar sloot Selsia (tachtig schadebedrijven in Engeland, Schotland en Ierland) zich aan bij ASN, waarmee Car Repair Europe (de naam waarmee ASN in het buitenland opereert) nu in totaal 170 vestigingen telt, waarvan 70 in Nederland en 22 in België en Luxemburg.

Ook ABS is al langere tijd bezig met expansieplannen in het buitenland. Daarnaast onderzoekt Care al enige tijd de mogelijkheden, onder andere in Engeland en Frankrijk.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties