Shell, Kia en Oliecentrale Nederland gaan onafhankelijke garagehouders een leenauto tegen een speciaal tarief aanbieden. Om hiervoor in aanmerking te komen moet de garagehouder wel Shell Helix motorolie afnemen.

Een dergelijk samenwerkingsverband is inmiddels een beproefd concept binnen de autobranche. Zo maken Hartsant, Eurol en Lantinga ook gebruik van een dergelijke leenauto-constructie. Hierbij worden vaak meerdere modellen ingezet. Shell houdt het vooralsnog op een model, de Kia Picanto.

Recent onderzoek toont aan dat automobilisten het belangrijk vinden dat garagehouders meedenken en een leenauto ter beschikking stellen. De autoservice van Shell, Oliecentrale Nederland en Kia is specifiek gericht op onafhankelijke garagehouders. Wanneer zij de Shell Helix producten gebruiken, kunnen zij via Oliecentrale Nederland als extra service de allernieuwste Kia Picanto, voorzien van hun bedrijfsnaam en Shell Helix, als leenauto aanbieden.

De samenwerking tussen de drie partners heeft als doel garagehouders te helpen hun business en inkomsten te laten groeien. Het draagt bovendien bij aan de naamsbekendheid van de garage in de regio.

Nieuwe klanten

Garage Woortman Enschede is als eerste onafhankelijke garage de overeenkomst aangegaan. “We merken dat het aanbieden van een leenauto bijdraagt aan de klantvriendelijkheid. Voor ons is het dan ook belangrijk dat we dit partnerschap met Shell en Kia aangaan. Niet alleen biedt het onze klanten de kans met Shell Helix producten de prestaties van hun auto te verbeteren. Ook kunnen we hiermee nieuwe klanten aantrekken omdat we weten dat huidige en potentiële klanten deze uitleenservice op prijs stellen”, aldus eigenaar Corry Woortman. De komende maanden zal het initiatief verder worden uitgerold.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties