Stijn de Groen is per 1 november 2023 benoemd tot hoofd automotive bij KPMG. Hij is de opvolger van Loek Kramer, die deze functie negen jaar bekleedde. Loek Kramer blijft nauw betrokken bij het automotive team van KPMG.

Stijn de Groen is sinds 2013 werkzaam bij KPMG en in de tijd betrokken geweest bij tal van grote projecten in de automotive en mobiliteitssector. Sinds 2018 geeft hij leiding aan KPMG’s sectoroverstijgende programma Toekomst van Mobiliteit, waarin KPMG de belangrijkste trends volgt op het gebied van mobiliteit: de elektrificatie van vervoermiddelen, de opkomst van connected en zelfrijdende auto’s, en de ontwikkeling van Mobility as a Service (MaaS), maar ook lease, verhuur en abonnementsconcepten.

Als hoofd automotive is Stijn de Groen, samen met het automotive team, verantwoordelijk voor de dienstverlening aan klanten in de automotive en mobiliteitssector. Daarnaast is hij een ervaren strategieconsultant, onderdeel van het mondiale automotive netwerk van KPMG, spreker op automotive conferenties en werkt hij aan de nieuwste sectorinzichten in verschillende publicaties van KPMG.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties