Auto Indumij neemt per 1 januari 2011 Autobedrijf Tijssen uit Oosterhout over. Begin dit jaar opende Indumij al twee Renault Servicecenters in Breda en Roosendaal. Naast het in 2009 geopende Renault Experience Center in Etten-Leur komt daar nu eenzelfde soort vestiging bij in Oosterhout.

Derk de Haas, algemeen directeur van de Indumij groep, ligt toe: "In Oosterhout verandert er niets aan de bestaande dienstverlening. De verkoop van Dacia is een nieuwe ontwikkeling in dit gebied. Voorheen moesten klanten voor Dacia naar Etten-Leur of Dordrecht, maar vanaf 1 januari kan men voor aanschaf en onderhoud ook terecht in Oosterhout."
De Oosterhoutse Renault vestiging van de familie Van Alphen/Tijssen wordt officieel overgenomen door Auto Indumij. "De overname is een gevolg van de reorganisatie van Renault Nederland. De importeur wil haar dealernetwerk inkrimpen van 32 naar 19 contractpartner", aldus De Haas. Het totale aantal werknemers van de Indumij groep komt hiermee op ruim tweehonderd personen.

Auto Indumij heeft buiten de vestigingen in West-Brabant ook nog vestigingen in Barendrecht, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Oud-Beijerland, Ridderkerk en Zwijndrecht. Met tien vestigingen staat Auto Indumij in de top vijf van grootste Renault dealers in Nederland.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties