Tim Coronel wordt komend jaar gesponsord door het private label Novex van Van den Ban Autobanden (VDB). De coureur rijdt al enige tijd op Novex-banden en is te spreken over de rijprestaties van de band.

"Ik was verbaasd over de brede doelgroep die dit merk kan beleveren. Voor mij de juiste redenen om mijn naam aan het merk te verbinden en het partnership met Van den Ban aan te gaan", aldus Coronel. Algemeen directeur Frans van Lenten van VDB voegt daaraan toe dat de verkoop van Novex-banden de laatste twee jaar gegroeid is. "Ruim twee jaar geleden hebben wij het assortiment sterk uitgebreid. We hebben toen diverse nieuwe profielen en type banden toegevoegd aan het assortiment en er is nu voor bijna iedere doelgroep het juiste profiel beschikbaar." Ook het aantal Novex-dealers is de laatste paar jaar fors gestegen. De banden worden gemaakt door de Aziatische bandenproducent Maxxis.

VDB gaat de komende tijd de dealer ondersteunen met pos-materialen en er zullen ook consumentenacties worden gehouden waarbij Tim een grote rol gaat spelen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties