Trouwe bezoekers hebben het al gezien: de websites van Aftersales Magazine hebben een ander uiterlijk gekregen. De vernieuwing gaat echter verder dan alleen het uiterlijk. Bovendien introduceert de uitgeverij de eerste volledig Belgische editie.

De vernieuwingsslag geldt voor alle websites van Aftersales Magazine, dus zowel voor de Nederlandse als de Belgische, en voor Aftersales Truck dat het zware segment bedient. Kenmerk voor de site is dat deze nu volledig ‘responsive’ is. Of de bezoeker nu een pc gebruikt, een tablet of een smartphone, de functionaliteit is altijd optimaal toegankelijk.

Aftersales Plus

Compleet nieuw is de komst van Aftersales Plus. Lezers die nog meer vakinformatie wensen dan de dagelijkse nieuwsvoorziening van Aftersales Magazine al biedt, kunnen zich online aanmelden voor een dosis extra diepgang. Vervolgens krijgen zij toegang tot een exclusieve omgeving met aanvullende cijfers, analyses en meningen. De inhoud is gerubriceerd per domein, zoals Connected Car, Schadeherstel of Werkplaats. Per domein worden niet alleen artikelen van de redactie zelf geplaatst. Er is ook inbreng te vinden van een zorgvuldig samengesteld expertteam. Deze combinatie zorgt voor unieke informatie, die alleen binnen de afgeschermde omgeving van Aftersales Plus te vinden is. Doe er uw voordeel mee en meld u aan. U kunt zich registreren per domein: per artikel staat het domein steeds aangegeven. Ook het reageren en stemmen op artikelen op aftersalesmagazine.nl is uitsluitend voorbehouden aan geregistreerde bezoekers. Door de computer de inloggegevens te laten onthouden hoeven deze niet steeds opnieuw te worden ingevoerd.

België

Gelijktijdig lanceert Aftersales Magazine de eerste volledig Belgische editie, in een startoplage van 15.000 stuks. Hiermee heeft de uitgeverij niet langer alleen een op de Belgische markt gerichte website maar ook een fysiek magazine. Of liever gezegd: twee magazines. Aftersales Magazine België verschijnt namelijk in twee edities, een Vlaamse en een Franstalige. Dit jaar zullen drie edities verschijnen.
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties