Schaeffler Automotive Aftermarket stelt de INA Gearbox voor, die garages toelaat in-house reparaties aan de versnellingsbak uit te voeren. Doordat uitbesteden niet langer noodzakelijk is, wordt er volgens de fabrikant heel wat tijd bespaard, ook omdat het tijdrovende zoeken naar specifieke slijtageonderdelen wegvalt.

Elke INA Gearbox is afgestemd op een specifiek type transmissie en bevat alle vereiste onderdelen, in de beste OE kwaliteit, voor een professionele reparatie: naast slijtageonderdelen – zoals pakkingen, O-ringen, asafdichtingen en ondersteunende lagers voor in de versnellingsbak – bevat de reparatiekit ook standaard de benodigde componenten om vaak voorkomende problemen bij transmissies op te lossen.

“We hebben gebruikte exemplaren van de meest courante aandrijfsystemen tot in het detail bestudeerd en hebben systematisch de gemeenschappelijke oorzaken van schade geïdentificeerd”, aldus Axel Blaschke van Schaeffler Automotive Aftermarket. Het resultaat: de INA Gearbox, met specifieke toepassingen ontwikkeld voor verschillende types versnellingsbakken, die alle onderdelen bevat voor een snelle, professionele reparatie.

Enorm marktpotentieel

“In de INA Gearbox reparatieoplossingen zit een enorm marktpotentieel – voor garages, maar ook voor distributiepartners”, zegt Blaschke. Volgens recente studies werden tussen 2000 en 2010 wereldwijd ongeveer 360 miljoen handgeschakelde versnellingsbakken geproduceerd. Voor het jaar 2020, tonen de verwachte productieaantallen wereldwijd een aandeel van ongeveer vijftig procent, en in Europa zelfs zeventig procent.

“Bovendien verkiezen de klanten complete oplossingen, die alle benodigde onderdelen omvatten voor een snelle, professionele reparatie. Dankzij de transmissie-specifieke INA Gearbox verliezen garages en distributiepartners niet langer tijd bij het zoeken naar de geschikte slijtageonderdelen. Elke INA Gearbox kan besteld worden met één specifiek referentienummer, daarna kan de reparatie al beginnen”, verduidelijkt Axel Blaschke.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties