Opel-dealer Broekhuis uit Harderwijk ontving donderdag 4 november het vijfhonderdste Erkend Duurzaam-certificaat uit handen van Eric Tak, voorzitter van Bovag Autodealers. Overigens heeft de complete Broekhuis-Groep nu deze status. Alle overige bedrijven in de holding hebben namelijk ook een certificaat gekregen.

Het is volgens Bovag extra bijzonder dat juist het Harderwijkse filiaal van Broekhuis het jubileumcertificaat ontvangt, omdat het één van de weinige Opel Ampera-dealers van Nederland is. Hans Bresser, manager Bovag Autodealers: “In tweeënhalf jaar tijd vijfhonderd bedrijven certificeren, daar mag de branche trots op zijn.”

Alle Mercedes-Benz vestigingen van Wensink gingen Broekuis onlangs nog voor in de certificering. In april 2009 werd het eerste certificaat uitgereikt aan Volvo-dealer Automedon Van Vliet uit Zoetermeer door toenmalig Minister Cramer van VROM. Begin dit jaar werd een nieuwe variant van het certificaat gelanceerd genaamd Erkend Duurzaam Plus. Dit is de combinatie van de Duurzaam Ondernemen Scan van Bovag en de ARN Milieuscan.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties