Koopman Logistics Group uit Leek heeft per 28 mei 2019 alle aandelen van de ondernemingen behorende tot ACM Fleetforce uit Putten overgenomen.

De overname van het Puttense bedrijf past in de strategie van Koopman om met geïntegreerde dienstverlening automotive klanten te kunnen bedienen. Ceo Willem Prinsen van Koopman: “ACM Fleetforce is een uitstekende aanvulling op onze huidige automotive diensten op het gebied van autotransport, -opslag en remarketing.  Deze overname stelt ons in staat om ons dienstenpakket te verbreden en meer oplossingen te kunnen bieden, die waarde toevoegen voor onze huidige en toekomstige klanten. We zijn ook verheugd dat Mark van der Lingen, de huidige mede-eigenaar en directeur van ACM Fleetforce, blijft om dit te realiseren.”

In goede handen

Mark van der Lingen: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om te weten dat de klanten in goede handen zijn bij een betrouwbare partij als Koopman Logistics Group. Als ACM Fleetforce zijn we de afgelopen zo gegroeid dat een volgende stap nodig is om onze dienstverlening nog verder te verbeteren en uit te breiden. Met de kennis en ervaring van Koopman kunnen we die stap maken, waarbij we onze klanten een nog beter dienstenpakket kunnen aanbieden.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties