AutoFirst Garage Markus uit Bruinisse is de laatste winnaar van de Auto’s de Baas Team Challenge, een prijsvraag die in het leven is geroepen om autobedrijven aan te zetten aan de slag te gaan met fabrikanteninformatie.

Zodra het weer kan, gaan de medewerkers van AutoFirst Garage Markus racen op het circuit van Zandvoort bij Bleekemolen Race Experience. De geheel verzorgde barbecue voor het hele team is gewonnen door Autocrew Stolk Autoservice uit Dieverbrug.

De geheel verzorgde escaperoom in het eigen bedrijf gaat naar Bosch Car Service Speerstra uit Wolvega, een prijs die ter beschikking is gesteld door OOMT. Autocrew Auto Rietbergen uit Noordwijk krijgt een Bosch accuboormachine namens Fource en de door Alliance Automotive Group gesponsorde voetbaltafel is voor Autovakmeester Schaap uit Breezand.

Auto’s de Baas

Met deze laatste prijsuitreiking is een einde gekomen aan de Auto’s de Baas Team Challenge. Het branchebrede initiatief gaat echter door. In de woorden van Hans Joosten, die namens Bovag spreekbuis is voor Auto’s de Baas: “Er is nog steeds veel spraakverwarring. Nog veel te weinig bedrijven zijn aan de slag met DSR (digitale serviceboekje, EP) en Pass Thru, terwijl dat makkelijker is dan ze denken en er ook veel hulp beschikbaar is om ze te helpen. Auto’s de Baas helpt ze op weg.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties