Online platform Autoscout24 heeft het vergelijkingsplatform Leasevergelijker.nl vernieuwd. Het nieuwe Leasevergelijker.nl, in 2022 overgenomen door Autoscout24, maakt nu gebruik van het geavanceerde platform van Leasingmarkt, ook onderdeel van Autoscout24, dat in Duitsland al duizenden leads per dag genereert voor zijn klanten.

Landenmanager Wilbert Philippo van LeaseVergelijker.nl is enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen: “Met het vernieuwde portal bieden we onze klanten de mogelijkheden om hun productportfolio naadloos af te stemmen op de vraag in de markt. Door gebruik te maken van het bewezen succesvolle platform van Leasingmarkt, kunnen onze klanten zonder veel marketingkosten een grote en relevante doelgroep bereiken.”

Mobiliteitsaanbod

Op Leasevergelijker.nl kunnen klanten zowel privé als zakelijke lease vinden, naast shortlease en occasionlease. Het platform vergelijkt leaseauto’s op basis van prijs, specificaties, voorwaarden en andere relevante criteria. Met het vernieuwde platform wil Autoscout24 het vinden van een leaseauto transparanter en eenvoudiger maken. “Het past in de strategie van Autoscout24 om haar klanten te bedienen in hun bredere mobiliteitsaanbod voor auto’s: naast verkopen, ook auto-abonnementen en diverse vormen van lease”, aldus landenmanager Dorianne Richelle van Autoscout24.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties