Profile is per 1 juli een samenwerking gestart met autodeelplatform JustGo. Profile werkt daarvoor samen met leasemaatschappij Terberg Business Mobility, waar JustGo onderdeel van is. De deelauto’s zijn gedurende een halfjaar beschikbaar op twee pilotlocaties in Den Haag en Rotterdam. Wanneer de pilot succesvol is, wordt het aanbod uitgebreid naar andere vestigingen.

Manager innovatie en kwaliteit Niek Kraak van Profile International (foto links): “Wij willen een steeds bredere faciliterende rol spelen bij mobiliteit. Met ruim 220 vestigingen in de Benelux hebben we hiervoor al een goede basis. Door samenwerkingen aan te gaan met strategische partners maken we grote stappen op weg naar ons doel.”

Locaties

JustGo plaatst twee BMW Mini’s per locatie. De JustGo deelauto’s zijn voorzien van hardware die de auto’s deelbaar, bruikbaar en beheerbaar maakt. Via een app kunnen gebruikers de auto voor het gewenste tijdslot reserveren, openen, sluiten en betalen. Jeroen van Denderen van Terberg (foto rechts): “Je rijdt veel bewuster, want je denkt na over hoe je op je bestemming wilt komen. De belasting voor het milieu is minimaal en de flexibiliteit en efficiëntie voor de gebruiker maximaal.”

Locatie is in de optiek van Profile bepalend voor het succes van autodelen. De Profile-vestigingen die autodelen aanbieden, zijn centraal gelegen op een bedrijventerrein en makkelijk bereikbaar.

Onderhoud

Beide Profile-vestigingen in Den Haag en Rotterdam zorgen voor het reguliere onderhoud en schoonmaken van de auto’s en stellen parkeerplaatsen beschikbaar. De auto’s staan in de buurt van de vestiging en zijn altijd bereikbaar voor iedereen. Voor het gebruik betalen bestuurders alleen een vast bedrag per rit, verzekering en brandstof is inbegrepen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties