Autoscout24.nl en Finnik bundelen hun krachten. Door de samenwerking kunnen autobezitters en potentiële kopers online auto-informatie opvragen bij Finnik en hun auto direct (ver)kopen via het platform van Autoscout24.

Dit gebeurt middels een koppeling in de kenteken-app en op de website van Finnik. Wanneer consumenten een autorapport opvragen, worden ze middels een button gelinkt met het platform van Autoscout24, waar de auto meteen verkocht of gekocht kan worden.

autoscout-finnikMobiel device

Bij de aanschaf en verkoop van een auto is de mobiel steeds vaker het startpunt. Acht op de tien consumenten geeft er de voorkeur aan, zeggen beide partners op grond van eigen cijfers. Bij Autoscout24.nl staan ruim 265.000 auto’s online, via VWE-onderdeel Finnik worden maandelijks ruim drie miljoen autorapporten via Finnik gedownload, waarvan 95% via de app. Jurgen Vugts, Managing Director van Autoscout24: “Tachtig procent van alle traffic naar ons platform komt via een smartphone. We hebben dan ook al 2,2 miljoen app-downloads. Met Finnik hebben autokopers en -verkopers een schat aan data tot hun beschikking.”

Logische stap

Finnik kan bogen op jaarlijks twee miljoen app downloads, 850.000 actieve gebruikers en meer dan 38 miljoen autorapporten. Directeur Thomas Edens: “Meer dan de helft van onze bezoekers raadpleegt onze app omdat ze bezig zijn met de aan- of verkoop van een auto. Een samenwerking met Autoscout24 is voor ons om die reden belangrijk en een logische stap.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties