Autorola en CarCollect bundelen, na een pilotfase, per 1 maart 2022 hun krachten waardoor meer occasionaanbod (inter-)nationaal verhandeld gaat worden.

Door de samenwerking breidt CarCollect de afzetmarkt voor haar gebruikers uit en krijgt zij toegang tot het Europese kopers netwerk van Autorola in 19 landen. Bij verkoop via het Autorola salesplatform faciliteert Autorola bovendien de export afhandeling naar het buitenland. Met de komst van de CarCollect community ziet Autorola het occasionaanbod op het Autorola salesplatform groeien en meer divers worden.

Voor beide partijen een win-win situatie om de hoogste prijs uit de markt te realiseren voor haar klanten. De eerste stap naar een internationale samenwerking is inmiddels ook gezet. Frank Tanke, Country Director Autorola Nederland: “In de huidige krappe voertuig markt zijn we erg blij dat we de krachten met CarCollect bundelen. Onze (inter-)nationale kopers krijgen nu dagelijks honderden nieuwe voertuigen aangeboden. Daarnaast kunnen de Indicata klanten gebruik maken van onze Indicata data binnen het CarCollect systeem om te controleren of de auto relevant is voor hun markt, zowel op basis van courantheid en prijs.”

Lev van der Eng, Chief Commercial Officer bij CarCollect: “Met Autorola hebben we een unieke en krachtige samenwerking bewerkstelligd. Autorola maakt een selectie van de voertuigen waarop de prestaties het best zijn. Hierdoor kunnen dealers een internationale afzetmarkt bereiken, juist met de voertuigen waarin Autorola excelleert. Het uiteindelijke doel is nog meer deals voor onze partners! Indicata levert tevens marktdata welke onze partners in kunnen zetten binnen het handelsproces. Komende periode zullen we kijken waar we internationaal nog meer kunnen samenwerken. Met als gezamenlijk doel de Automotive verbinden en resultaten maximaliseren!’

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties