Met een aantal nieuwe diensten wil CarNext.com antwoord geven aan de vlucht die het online kopen van gebruikte auto’s heeft genomen ten tijde van Covid-19. Zo kunnen klanten virtuele afspraken maken of de auto thuisbezorgd krijgen.

De beperkingen ten gevolge van de coronapandemie hebben ertoe geleid dat het online kopen van auto’s in populariteit is toegenomen. Het blijft echter een grote uitgave, waarbij mensen graag ondersteuning willen. “Om daarin de mensen tegemoet te komen breiden we onze online dienstverlening verder uit”, zegt Jan Wouter Kleinjan, Chief Product & Marketing Officer.

Online afspraak

Virtuele afspraken en inspecties, alsmede thuisbezorging maken daar onderdeel van uit. “We denken dat klanten hier behoefte aan hebben in deze tijd. We zien een toegenomen vraag hiernaar, we hebben tot dusverre al duizenden videochats gevoerd met klanten.” Alle aspecten van de auto kunnen via zo’n virtuele afspraak bekeken worden, maar de klant kan ook vragen stellen en advies krijgen van de getrainde specialist en dat alles in realtime. Zo’n gesprek duurt doorgaans tussen de 15 en 30 minuten.

Afleverproces

Koopt de klant de auto daadwerkelijk dan kan deze thuis afgeleverd worden op het moment van keuze. Als alternatief is ‘Click & Collect’ in het leven geroepen. Deze dienst laat de aflevering verlopen via één van de zogenoemde Delivery Stores in Breukelen, Moordrecht, Veghel of Zwolle.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties