Mobilox heeft onlangs de duizendste abonnee voor zijn voorraadmanagementsysteem mogen verwelkomen. Het gaat om E&R Classics, handelaar in oldtimers en klassiekers, in Waalwijk.

“We wisten dat de duizendste ergens in deze week ging vallen, maar het blijft even afwachten wanneer het precies zover is”, vertelt accountmanager Hans Oosterhuis. “Uiteindelijk was het de aanmelding van E&R Classics die de teller op 1000 in totaal zette. Een mooie klant die meer dan 400 oldtimers op voorraad hebben staan.”

“Ze hebben van ons een maand Mobilox cadeau gekregen… maar dat doen we voor elke nieuwe klant die overstapt”, grapt Hans Oosterhuis. “We sturen ze zeker een kleinigheidje, maar we zijn net zo blij met al onze andere klanten en die verdienen onze waardering ook. Onze lage tarieven zien we dan ook als een structureel cadeautje dat alle klanten krijgen.”

Handmatig

Jimmy Tielemans van E&R Classics vertelt: “Tot we in contact kwamen met Mobilox voerden we onze advertenties nog handmatig in op meer dan tien portals. Een tijdrovende klus en bovendien zeer bewerkelijk. Dat is nu verleden tijd. We houden tijd over en bovendien staan onze advertenties nu ook eerder online! Win-win.”

Hans Oosterhuis: “De beste manier om klanten te behouden is door ze tevreden te houden. Daarom zetten we naast voordelige tarieven in op persoonlijke service en zorgen we dat het systeem steeds beter en uitgebreider wordt. Dat trekt veel klanten aan. Daardoor is de groei er in ieder geval nog lang niet uit!” 

Deel dit artikel op

Eén reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
18 juni 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties