Vanwege de groei die Mobilox doormaakt, is Coert Wigbels aangesteld als marketing- en communicatiemanager.

Mobilox is leverancier van een voorraadmanagementsysteem dat autobedrijven helpt met het beheren en adverteren van voorraden. “Het is natuurlijk prachtig dat steeds meer mensen in de autobranche de weg naar Mobilox weten te vinden”, vertelt mede-eigenaar Fré de Vries, “maar op een gegeven moment kun je niet alles meer zelf doen op het gebied van marketing. En we hebben gemerkt dat externe bureaus net te weinig verstand van onze branche hebben. Daarom hebben we besloten om een specialist in huis te halen.”

Ervaring

Coert Wigbels is een ervaren kracht op het gebied van marketing in de autobranche. Hij was betrokken bij marketingcampagnes van onder meer Mini en Hyundai, en won verschillende reclameprijzen. “Wat me aanspreekt is dat Mobilox een up-and-coming merk is. Er ligt een hele mooie basis om verder op te bouwen. Daarnaast viel me op dat de klantenreviews zeer positief waren. Bedrijven roepen wel vaker dat ze goed zijn, maar ik hecht het meeste waarde aan wat de gebruikers zeggen”, aldus Coert Wigbels.

Met zijn aantreden als marketing- en communicatiemanager is het vooral de taak van Wigbels om het bereik van Mobilox te vergroten. “We bieden een sterke prijs-kwaliteitverhouding, dus het is voornamelijk zaak om te zorgen dat zo veel mogelijk mensen van ons gehoord hebben. Daarna verkoopt het systeem zich bijna vanzelf.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties