Hyundai-dealer Noteboom uit Barendrecht heeft per 1 januari 2020 collega-dealer Van Trigt in Zuidland overgenomen.

“Om succesvol te kunnen blijven, wordt omvang steeds belangrijker”, zegt Arie Hartog, directeur van Autobedrijf Noteboom. “We kiezen daarom bewust voor groei. Met de overname willen wij ons nadrukkelijker profileren in de regio Rotterdam-Zuid, passend bij onze groeiambities. De overname is voor ons een logische keuze. Onze bedrijven passen heel goed bij elkaar. Met Autobinck als eigenaar van Noteboom heeft Hyundai ook de gewenste sterke partner in een belangrijke regio. De grote kracht van Van Trigt was de goede band met de klanten die daardoor letterlijk nooit stil stonden. Die dynamiek willen wij graag behouden.”

Continuïteit

Ook voor Van Trigt is de overname een goede zaak, zegt Atie van Loon, directeur en eigenaar van Hyundai Van Trigt. “Ik zie de overname met vertrouwen tegemoet. Met de keuze voor Autobedrijf Noteboom is de continuïteit van onze hoogwaardige dienstverlening voor klanten en personeel gewaarborgd.”

Elektrisch

Hyundai is een van de merken die vooroplopen in de transitie naar elektrisch rijden. Het merk maakt werk van autonoom rijden, zonnecel- en waterstoftechnologie. Arie Hartog ziet dan ook veel potentie voor Hyundai in Nederland en heel Europa. “Zo is Hyundai het enige automerk ter wereld dat alle ecovriendelijke aandrijflijnen levert, zodat de klant nauwgezet de keuze kan maken voor de mobiliteit die bij hem of haar past. Het merk loopt voorop met batterij- en waterstof-elektrische modellen – zoals de Hyundai’s Kona, Ioniq en Nexo – en geeft de toon aan met zuinige modellen met (plug-in) hybride-systeem. Dat zijn niet alleen auto’s waarop klanten zitten te wachten, maar ook auto’s die passen in de nieuwste emissierichtlijnen die Europa vraagt.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties