De Van Mossel Automotive Groep maakt de overname bekend van de Autogroep Servayge (AGS). AGS is de officiële dealer van Hyundai, Maxus, Mazda, MG, Nissan en Suzuki, en heeft showrooms in Deinze, Gent, Menen, Oudenaarde en Zwevegem.

Met de overname is Van Mossel nu aanwezig in heel Vlaanderen. “Ons doel was om tegen eind 2022 een aaneensluitend netwerk uit te bouwen met een concessie in elke belangrijke centrumstad. Nu we ook in Oost-Vlaanderen aanwezig zijn, kunnen we onze belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’ in heel Vlaanderen waarmaken”, zegt algemeen directeur Eric Berkhof.

“Dankzij deze aanvulling en sterke geografische dekking kunnen wij onze klanten nu overal in Vlaanderen volledig ontzorgen”, aldus Koen Claesen, ceo Van Mossel België en Luxemburg. Door de overeenkomst met AGS wordt de groep ook de grootste Hyundai-dealer van het land. “Een strategische uitbreiding op onze Astara-vestigingen in Antwerpen en Vlaams-Brabant, waar we reeds Hyundai, Maxus, MG & Suzuki verdelen”, aldus Koen Claesen.

Servayge

De Autogroep Servayge verkocht in 2021 meer dan 1600 nieuwe auto’s en 500 tweedehands auto’s met een totale omzet van 39,2 miljoen euro. Zaakvoerder Steven Servayge behoort tot de tweede generatie en beseft dat de auto-industrie zich in een ongeziene revolutie bevindt. “Klantentevredenheid en totale ontzorging zijn de belangrijkste elementen om succesvol te zijn en te blijven, maar schaalvergroting is nodig om rendabel te blijven. Aangezien we de toekomst van ons bedrijf, maar ook van onze medewerkers willen garanderen hebben we beslist om Autogroep Servayge over te dragen aan Van Mossel Automotive Groep”, aldus Steven Servayge.

“Ik kijk ernaar uit om samen met Van Mossel het volgende hoofdstuk van Groep Servayge te schrijven. Van Mossel is in volle expansie en deelt onze one-stop-shop-visie waarbij we naast verkoop, service en de bijhorende financiële diensten ook een volledige ontzorging nastreven inzake laadinfrastructuur en andere diensten op maat. Een professionele, doch persoonlijke aanpak staat hierbij centraal.”

Steven Servayge zal in de toekomst ook een functie op groepsniveau vervullen. “Het totaalaanbod van 26 automerken bij Van Mossel België en aaneensluitend netwerk van dealer- en carrosseriebedrijven, zorgen ervoor dat de klant bij aankoop van zijn favoriete wagen in ons multimerk tweedehandsaanbod kan rekenen op een optimale dienst na verkoop. Die sterkte onderscheidt ons van de concurrent.”

Koen Claesen voegt hieraan toe: “Wij zijn uiteraard zeer blij met de beslissing van Steven Servayge en garanderen ook dat de klanten nog steeds terecht kunnen bij dezelfde vertrouwde gezichten. Buiten de naam verandert er immers niets. Klanten zullen dus nog steeds de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze het gewend waren. Sterker nog, samen met Steven streven we ernaar om die naar een nog hoger niveau te tillen.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties