WSB Benelux heeft het duizendste Satajet X 5500 spuitpistool verkocht. Aanleiding om de eigenaar van het jubileumexemplaar te voorzien van een ‘Special Edition’. Deze is inmiddels overhandigd aan directeur Hugo Lijding van Autoschade Centrum Hilversum.

Lijding schafte in totaal zestien stuks aan. Zijn bedrijf groeit de laatste jaren met gemiddeld ruim 15 procent in omzet. “We streven naar continue verbetering van alle processen en doen er alles aan om vooraan te lopen in techniek. Zo is ons bedrijf binnenkort geheel energieneutraal. Ook in de spuiterij is al veel geïnvesteerd om het resultaat steeds verder omhoog te brengen. Tenslotte maak je daar het eindresultaat.”

De one-off versie, met laser behandelde X 5500, zal waarschijnlijk niet daadwerkelijk gebruikt gaan worden: “Hij is té uniek en té mooi.” WSB werd meer dan veertig jaar geleden opgericht en levert producten/diensten van onder meer Wagner, Titan, Rupes en Honeywell.

Vlnr: Jan Sterk (Standox), Ron voor de Poort (ACH), Edwin Heijkamp (WSB Finishing Equipment – SATA-importeur), Dico de Pater (ACH) en Hugo Lijding (ACH].

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties