Marketingmanager Annemarie Krijnen vertrekt per 1 juni bij Hella Benelux. Ze was er in dienst sinds oktober 2010. De 40-jarige Krijnen stapt over naar het onderwijs.

annemarie-krijnenEerder werkte ze onder meer als brandmanager bij Sogefi en marketing executive bij Denso. Binnen de Hella-organisatie stuurde ze de marketingafdeling aan, bestaande uit productmanagement , communicatie en technische helpdesk . De afgelopen zes maanden besteedde Krijnen veel tijd aan het bezoeken van de garages voor het concept Hella Service Partner. Hiervoor wordt een nieuwe conceptmanager aangetrokken. Haar positie op de marketingafdeling zal intern worden opgevuld.

Onderwijs

De nieuwe werkplek van Krijnen wordt het MBO-College in Hilversum. Aan de afdeling ICT gaat ze lessen Nederlands geven. “Ik volg al enige tijd een deeltijdopleiding aan de Hogeschool Utrecht en verwacht die in juni volgend jaar af te ronden.” In de tussentijd geldt een periode van maximaal twee jaar waarin onbevoegd les mag worden gegeven. Krijnen zegt met plezier terug te kijken op haar posities in de automotive. “Maar na zo veel jaar werd ik rusteloos. De marktcommunicatie was inmiddels overbekend terrein. Bovendien wilde ik nog meer met mensen werken. Uiteindelijk ben ik via een loopbaancoach uitgekomen bij een plek die ik vroeger ook al heb overwogen: het onderwijs.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties