De garageformule Autovakmeester van de Alliance Automotive Group Benelux heeft in 2023 al 24 nieuwe autobedrijven aangesloten; 16 autobedrijven starten de komende maanden.

Nog dit jaar starten zeven nieuwe leden: Koster in Nijkerk, Jet in Rotterdam, Autototaal Eerbeek in Eerbeek, Van Zutphen in Rosmalen, Andre Flapper in Woudsend, De Geus in Ten Boer en Hazenberg in Vries. “Een rij autobedrijven die wij stuk voor stuk vinden passen bij onze formule”, zegt formulemanager Ton Sieljes. “Zo is Autovakmeester Hazenberg een perfect voorbeeld van een lokale ondernemer die hun klanten vakmanschap en persoonlijke service biedt. Daarom dragen ze de Autovakmeester naam direct uit, met de nieuwe signing op hun pand.”

2024

Negen nieuwe leden staan klaar om in 2024 met Autovakmeester te starten. Formulemanager Angelo Mulder: “Van onze bestaande leden krijgen wij terug dat ze erg tevreden zijn over de stappen van Autovakmeester. Daarnaast proeven we dat veel universele autobedrijven de stap naar onze formule durven en willen maken. Zij blijven eigen baas, maar wel met ondersteuning en expertise van het formuleteam en het landelijke netwerk.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties