LKQ Belgium breidt vanaf medio september zijn management uit met David Colantonio. Hij wordt er conceptmanager en stapt over van LKQ’s grote concurrent Doyen Auto, waar hij bijna vijftien jaar in diverse functies actief was – sinds 2017 als Country Manager Doyen Belux.

Colantonio (foto) wordt verantwoordelijk voor de strategische en commerciële ontwikkeling van de concepten Qualitygarage, AutoFirst en moobi in België. Mathias Brusselle, commercieel directeur bij LKQ Belgium, verwacht met de komst van Colantonio “meer impact te hebben en dicht bij onze klanten te staan.”

LKQ Belgium

LKQ Belgium is op de automotive aftermarket in België vertegenwoordigd in alle marktsegmenten (Paint, Parts, Tools & Equipment, Support). Zowel garages als grossiers kunnen terecht bij de 22 vestigingen.

LKQ heeft de garageconcepten Qualitygarage, AutoFirst en moobi ontwikkeld. Deze richten zich op de ondersteuning van garages op het gebied van management, opleidingen & trainingen, ondersteuning via een hotline en marketing.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties