Eurorepar, het multimerk onderdelenlabel van Stellantis, viert dit jaar zijn twintigste verjaardag. Speciaal voor deze gelegenheid staan de komende tijd meerdere commerciële activiteiten wereldwijd gepland. Het Eurorepar assortiment is te bestellen bij Stellantis & You Distrigo.

Eurorepar is oorspronkelijk een initiatief van Citroën om eigenaren van een auto van 3 jaar of ouder een voordelig alternatief te bieden voor originele fabrieksonderdelen. Tegenwoordig claimt Eurorepar een van de meest uitgebreide voorraden te hebben met meer dan 15.000 onderdelen voor álle werkplaatsen, ongeacht het automerk.

Volledig herzien

“Het aanbod van Eurorepar bestond oorspronkelijk uit veelgebruikte onderdelen voor het remsysteem, de wielophanging en de distributie, en werd volledig herzien in 2015. Sindsdien is het aanbod uitgebreid en uitgegroeid tot een groot ‘huismerk’ voor allerlei technische onderdelen zoals wiellagers, 3-delige koppelingsets, remkabels, ruitmechanismes en een exclusief assortiment van Eurorepar Reliance banden”, vertelt Jean-Michel Booh-Begue van IAM Product Development bij Stellantis.

Extra korting

Vanaf 1 mei voor gedurende 5 maanden geldt voor alle reparateurs, naast de reeds geplande acties, een extra korting op elke maand een ander Eurorepar onderdeel. Tegelijkertijd zullen er krasloten worden uitgedeeld op de distributieplatforms van Distrigo. Daarmee kunnen cadeaubonnen worden gewonnen. Ook kan er worden meegedaan aan een superloting met als hoofdprijs een gloednieuwe auto.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties