Per 1 januari 2018 is automaterialengrossier d’Uston & Allard uit Den Haag aangesloten bij Group Auto Nederland. Dat een onafhankelijke grossier als d’Uston & Allard al meer dan een eeuw bestaat, is in deze roerige markt, waarbij geregeld overnames plaatsvinden, bijzonder te noemen.

Eigenaar Robert Balduck geeft aan dat hij als onafhankelijke grossier aansluiting bij Group Auto noodzakelijk vindt om bij te blijven in de huidige marktontwikkelingen. “Als grossier heb je eigenlijk geen andere keuze meer. Je kan en moet niet alles meer zelf willen doen! Dat is bijna onmogelijk en zonde van de tijd. Nu kunnen wij nog beter focus houden op het persoonlijke contact met al onze klanten en richten op potentials. Bovendien kunnen wij hen voorzien in een super goede service, zoals een garageformules en goede prijzen.” Bedrijfsleider Vincent Terranova vult aan: “Het gaat natuurlijk ook om alle aankomende innovaties, die bij Group Auto in de pijplijn zitten. Ook daar plukken wij op termijn de vruchten van!”

Volop support

Lenneke de Kruif, key-accountmanager bij Group Auto: “Wij zijn erg blij met de komst van d’Uston & Allard als bekende speler in regio Den Haag. Als Group Auto kunnen wij hen volop support bieden als het gaat om goede partnerleveranciers en eigen marketing- en automatiseringsoplossingen, zoals online portalen en garageformules. Zo faciliteert onze groep onafhankelijke autobedrijven met formules als Car Xpert en Auto Excellent. Daarnaast ervaren onze grossiers het delen van kennis en ervaringen binnen onze club als waardevol. We merken dat onze leden het groepsgevoel zeer waarderen.” Group Auto maakt sinds 2013 naar eigen zeggen een flinke groei door. De groep telt nu ruim 50 leden en in 2017 telde zij in Nederland een omzet van meer dan 160 miljoen euro. Group Auto Nederland heeft in 2017 een recordjaar achter de rug en is zeer optimistisch over 2018. “Het succesvolle congres ‘Group Auto The Xperience’ afgelopen november gaat daar zeker verder aan bijdragen”, aldus directeur Freek Blekxtoon. “Hoewel de markt inmiddels wel aardig verdeeld is en het aantal echt onafhankelijke grossiers klein, zijn er nog enkele nieuwe leden op komst.”
Laatste nieuws
20 februari 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties