Nexus Automotive Nederland, de organisatie achter het AllParts-grossiersnetwerk, stelt met ingang van 1 februari 2024 Kees Willemsen aan als directeur marketing en sales.

Kees Willemsen is ruim 25 jaar werkzaam binnen de Nederlandse aftermarket en heeft onder andere gewerkt bij Lasaulec en Doyen. Momenteel is hij nog werkzaam als salesdirecteur bij Autodistribution Nederland.

Ervaring

Martin Kaspers, algemeen directeur Nexus Automotive Nederland: Wij zijn verheugd dat onze eerdere besluitvorming en langetermijnplannen, volledig ondersteund door het bestuur, ruimte hebben gecreëerd voor deze ontwikkeling. Met Kees halen we een ongelofelijke bak aan ervaring binnen. Hij weet als geen ander wat er leeft bij onze leden en heeft een no nonsense en nuchtere blik op onze business. Kees zijn persoonlijkheid en vaardigheden komen overeen met onze benadering om onze leden ondersteuning te bieden, zonder hen hierbij voor te schrijven of te beperken. We willen waarde toevoegen op een wijze die past bij het (vrije) ondernemerschap van onze AllParts-leden.”

Kees Willemsen reageert enthousiast op zijn nieuwe functie: “Nexus Automotive heeft met grossiersnetwerk AllParts een uniek model in de Nederlandse markt. Tijdens de gesprekken kwamen de ambities, maar zeker ook de mogelijkheden in de samenwerking met Nexus Automotive International sterk naar voren. Mijn persoonlijke ambities, ideeën en ervaringen passen perfect in dit plaatje. Ik ben er dan ook trots op om samen met het gehele team van Nexus Automotive Nederland en AllParts-grossiersleden te gaan werken aan de verdere ontwikkeling van de garageconcepten en het netwerk van zelfstandige en ondernemende grossiers.”

Nexus

Nexus Automotive Nederland, gevestigd in Eemnes, is al vanaf 1991 actief, oorspronkelijk onder de naam GroupAuto. Onder andere het grossiersnetwerk AllParts en de garagenetwerken CarXpert en AutoExcellent zijn door Nexus Automotive Nederland op de markt gebracht. Daarnaast is de groep succesvol met de modules ev-pro en dpf-pro, ter ondersteuning van monteurs bij het werken aan hybride en EV-voertuigen, en het oplossen van uitdagingen rondom roetfilters.

Nexus Automotive International (Parijs/Genève) is actief in 68 landen en heeft inmiddels de grens van 40 miljard euro cumulatieve omzet wereldwijd doorbroken.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties