Ferrari heeft 48 officiële dealerbedrijven in twintig landen – waaronder Kroymans in Hilversum – benoemd tot ‘Classiche Authorised Workshop’. Het predicaat heeft betrekking op onderhoud, reparatie en certificering van Ferrari’s ouder dan twintig jaar.

De Nederlandse dealer kan in dit proces rekenen op directe ondersteuning van de fabriek in Maranello. Daar vindt overigens ook de reparatie of vervanging plaats van elementaire delen en componenten – die mogelijk noodzakelijk zijn voor het toekennen van het Ferrari Classiche Certificaat.

Vaste ruimte

In lijn met de criteria is in Hilversum een vaste ruimte in de werkplaats gereserveerd voor uitsluitend Classiche-werkzaamheden. Bovendien beschikt de dealer over een specifiek opgeleide technicus, die zich uitsluitend bezighoudt met onderhoud, reparatie en certificeren van Ferrari-youngtimers en -klassiekers. Kroymans is sinds 1972 officieel vertegenwoordiger van Ferrari in Nederland. De benoeming onderstreept volgens general manager Sander van den Bey “het vertrouwen in ons serviceniveau en de knowhow op het gebied van Ferrari-klassiekers en -youngtimers.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties