Aftermarketleveranciers Mahle en Midtronics hebben een memorandum van overeenstemming getekend voor het leveren van een gezamenlijke, holistische service voor batterijdiagnose en -onderhoud.

Mahle draagt aan de samenwerking zijn kennis en ervaring bij op het gebied van koelservice, ADAS-kalibratie en voertuigdiagnose; Midtronics is thuis in zowel laag- als hoogvoltagebatterijen, met alle diensten die daarbij horen. “In het tijdperk van de elektromobiliteit krijgt batterijservice een heel nieuwe betekenis voor onafhankelijke autobedrijven”, legt Georges Mourad (tweede van links op de foto) namens Mahle uit. “Met onze samenwerking met Midtronics beginnen we aan een heel nieuw hoofdstuk voor one-stop batterijservice.”

Snelheid

“Vanwege de snelheid waarmee de technologie op het gebied van batterijen en elektrische voertuigen vooruit gaat, is nog geen enkel bedrijf in de automotive dienstverlening al helemaal klaar. Deze samenwerking brengt twee leidende partijen bij elkaar die het voor de aftermarket mogelijk maken sneller en eenvoudiger de overstap te maken naar EV-service”, aldus Will Sampson (derde van rechts) namens Midtronics.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties