Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) neemt de beide vestigingen van Roskamp Automaterialen in Stadskanaal en Veendam over om ze per 1 maart 2024 te integreren in de dochteronderneming PartsPoint.

Rob Visser, netwerkdirecteur bij AAGB laat weten: Met de overname verwerven we twee prachtige toekomstbestendige PartsPoint-vestigingen. We zijn ook enorm verheugd dat het geweldige team van beide Roskamp vestigingen, inclusief de huidige eigenaren Hinriko Schür, zijn zus Marieke Holwerda-Schür, zich bij ons voegt en gelooft in onze kracht en visie.”

Hinriko Schür legt uit: “Er komen flinke uitdagingen op ons af en ik heb een groot vertrouwen in PartsPoint en AAGB. We waren het al snel eens dat we die uitdagingen gezamenlijk veel beter aan kunnen. Doordat alle personeelsleden aanblijven,  zijn we ook in de toekomst een sterke partner voor onze klanten.”

Roskamp

Roskamp Automaterialen begon ooit als bescheiden onderneming in Alteveer, opgezet door de grootvader van de huidige eigenaren. Na verloop namen Henk en Trea Schür, de ouders van Hinriko en Marieke, het bedrijf over. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. De onderneming telt 25 werknemers.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties