Na de zes aansluitingen eerder deze maand zijn er weer twee bedrijven toegetreden tot de CarXpert-garageformule. Het gaat om Garage Burgwal uit Ruinerwold, die via GroupAuto-grossier Jari Techniek is aangesloten, en Autobedrijf Stooker uit Cothen via Cody Parts.

Garage Burgwal is jarenlang CarXpert Service Partner geweest. Voor René Burgwal is de technische support alleen niet langer toereikend. “We willen graag gebruikmaken van alle ondersteuning die de formule CarXpert ons kan bieden. Denk aan marketing, inzet van omzetverhogende tools, maar ook facilitair. Alles in je eentje oppakken, kan niet meer! Je hebt goede support nodig!”

Stooker

Michel Mocking, eigenaar van Autobedrijf Stooker is een nieuwe aanwinst voor CarXpert. “Naar aanleiding van het Group Auto-congres The Xperience afgelopen november hebben wij de keuze gemaakt om CarXpert te worden. De innovaties, zoals een telematicaoplossing, waar Group Auto nu aan werkt, zijn belangrijk voor ons om daar straks de vruchten van te plukken.” Mede-eigenaar Didi Vonk: “Wij weten hoe belangrijk het is om voorop te blijven met technische kennis. Alle technische ondersteuning is dan ook mooi meegenomen. Daarnaast is alleen support op het gebied van techniek niet meer genoeg. We zien dan ook de vele voordelen als het gaat om alle support op het gebied van online marketing.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties