Goodyear Retail Systems (GRS), franchisegever voor bandenspecialisten, heeft aan het begin van 2024 zes nieuwe vestigingen bij het concept Uw Bandenspecialist aangesloten.

Retailmanager Martijn van de Meent is blij met de nieuwe toetreders tot het netwerk van bandenspecialisten, dat inmiddels is uitgegroeid tot een totaal van 98 vestigingen. “In de afgelopen twee maanden werden twee nieuwe vestigingen van Leen Post Banden in Schelluinen en Sliedrecht aangesloten en in januari werden de winkels van Roland Banden in Elst (Gld) en W&M Banden in Kerkdriel toegevoegd aan het netwerk van Uw Bandenspecialist. Een goed begin van het nieuwe jaar.”

Daarnaast hebben Oosterink Banden in Doetinchem en Best Band in Best de contracten getekend; deze bedrijven zullen in de loop van deze maand worden aangesloten op de GRS-systemen.

Diensten

GRS heeft de afgelopen twee jaar het aanbod van diensten sterk uitgebreid. Van de Meent: “Het uitgebreide aanbod van diensten op het gebied van inkoop, ondersteuning bij marketing en de digitalisering van bedrijfsprocessen – zowel binnen als buiten de werkplaats – en de online zichtbaarheid worden door de dealers als zeer positief ervaren. Het exclusief voor GRS-partners ontwikkelde ERP-pakket GRIPS (op basis van Microsoft Business Central), waarvoor recent meerdere ondernemers uit ons netwerk hebben gekozen, heeft ook indruk gemaakt op onze nieuwe leden en is een verdere hulp voor procesoptimalisatie in hun bedrijf.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties