25 nieuwe maten all seasons Vredestein

Apollo Tyres breidt zijn assortiment all season-banden van Vredestein uit met 25 nieuwe maten voor wieldiameters van 15 tot 22 inch.

De Quatrac voor het middensegment is verkrijgbaar in 15 en 16 inch. De band biedt een balans van prestaties onder droge en natte omstandigheden en bij sneeuw. Daarnaast verminderen een lagere rolweerstand en een langere levensduur de ecologische voetafdruk van de gebruiker. Nieuw voor 2021 zijn Quatrac-banden in acht extra maten voor velgen van 15 inch.

Quatrac Pro

De Quatrac Pro is speciaal ontwikkeld voor auto’s met hogere vermogens en suv’s. De band is verkrijgbaar in verschillende maten voor wielen met een diameter van 17 tot 21 inch. Dit najaar volgt de introductie van elf extra maten, waaronder voor het eerst voor wielen met een diameter van 22 inch.

Bedrijfswagens

De Comtrac 2 all-season+, ontwikkeld voor lichte bedrijfswagens , biedt veiligheid en comfort tijdens het rijden met zware belading, onder alle weersomstandigheden. Een speciaal ontwikkeld compound zorgt ervoor dat de band over lange afstanden optimaal kan blijven presteren, ook onder natte omstandigheden en in sneeuw. De Comtrac 2 all-season+ is er al voor velgen van 15 tot 17 inch. In het najaar van 2021 worden hier zes nieuwe maten aan toegevoegd.

All season-banden worden steeds populairder als gevolg van steeds onvoorspelbaarder weer en de groeiende vraag naar een voordelige oplossing voor het hele jaar”, aldus sales- en marketingdirecteur Yves Pouliken. “Autobezitters willen niet meerdere keren per jaar van band wisselen en zijn daarom op zoek naar een veelzijdig product dat een niveau van veiligheid en grip behoudt over een breed bereik van weersomstandigheden, waaronder stortregens en ijzel. Met deze nieuwe maatopties van de Vredestein all season-banden kunnen wij beter aan deze vraag voldoen, waardoor wij in de voorhoede blijven van dit zeer concurrerende segment.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *