4 garages stappen in Checkstar-netwerk

Het Checkstar servicenetwerk meldt per 1 januari 2021 weer vier nieuw aangesloten garagebedrijven. Daarmee bestaat het Checkstar servicenetwerk nu uit 45 garagebedrijven, verdeeld over heel Nederland. Dat meldt Buren Hallum namens Magneti Marelli Checkstar Nederland.

ACT Glerum te Goes neemt de activiteiten van voormalig Checkstar-dealer Autobedrijf Kaelen over. Kaelen heeft afgelopen zomer zijn bedrijfsactiviteiten gestaakt. ACT Glerum is gespecialiseerd in service en onderhoud aan zowel auto’s als campers. Dat geldt ook voor Auto Camper Totaal te Elshout waar daarnaast ook bedrijfswagens tot de specifieke doelgroep behoren. De derde toetreder is Monster Auto te Dordrecht. Zij zijn al ruim 50 jaar een begrip in de regio en zijn, naast personenauto’s, vooral gespecialiseerd in campers. Dan ten slotte Auto Creemers te Roermond. Een voormalig Alfa Romeo-dealer die, naast het verkopen van nieuwe auto’s en occasions, onderhoud en reparaties uitvoert aan alle merken.

De binnen dit concept samenwerkende bedrijven zijn gespecialiseerd in de merken van het FCA-concern, waaronder Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Checkstar is het garagenetwerk van Magneti Marelli, een belangrijke eerste-montagefabrikant voor de FCA-groep. Wereldwijd zijn er zo’n 4000 garagebedrijven aangesloten.

De Checkstar-specialisten beschikken dankzij de samenwerking met Magneti Marelli over extra technische kennis en gerichte trainingen. De onderdelen die gebruikt worden zijn altijd origineel of daaraan gelijkwaardig. Bij hen zijn nu ook alle Magneti Marelli producten te verkrijgen, zoals elektronische en slijtage onderdelen, verlichting, koeling, schokbrekers en accu’s. Ook voor originele onderdelen kan men terecht bij de Checkstar garage.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *