Het netwerk Magneti Marelli Checkstar bestaat sinds 1 november, met de toevoeging van het onlangs opgerichte Den Hartog Autoservice uit Nieuwegein, uit 36 vestigingen. Binnenkort komt daar nummer 37 bij.

Oprichter is Kees den Hartog, die ruim 26 jaar chef werkplaats bij de Fiat-dealer Dirk Kramer in Nieuwegein is geweest. Hij wist tweemaal de top technician award te winnen en behoorde hiermee tot de toptechnici van Fiat in ons land.

Interview

Onlangs sprak Aftersales Magzine met één van de oudgedienden binnen Checkstar: René Verhoeven uit Standdaarbuiten. “Ik ben nu 14 jaar bezig als zelfstandig ondernemer”, zegt de 38-jarige René Verhoeven. “Sinds 2009 als Checkstar, maar vanaf het begin met een specialisatie in Alfa, Fiat en Lancia. Ik heb er hard voor gewerkt maar nu komen mijn klanten ook daadwerkelijk voor mij.”

Buren Hallum is als formulegever ook de onderdelenleverancier binnen het concept. “Sterk punt vind ik dat ze geen Magneti Marelli rechtstreeks aan consumenten leveren”, vertelt Verhoeven. “Dergelijke klanten worden altijd doorverwezen naar de lokale Checkstar-vestiging. Ik heb er zelf de gewoonte van gemaakt voor vieren te bestellen en dan is het er via Parts Express aan het begin van de werkdag. Courante onderdelen heb ik meestal gewoon zelf op voorraad, of het nu gaat om accu’s, lampen, wissers of technische delen. Dat hoort er gewoon bij als je de Italiaanse specialist in de regio bent.”

Lees hier het complete artikel in Aftersales Magazine nummer 11 >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties