Aigline James algemeen directeur PSA Nederland

Aigline James (40) is per 1 juli 2019 benoemd tot algemeen directeur van PSA Nederland. Ze vestigt zich in het kantoor van PSA Nederland, in Amsterdam, waar ook de organisatie van Opel Nederland naartoe zal verhuizen in de loop van deze zomer.

De Française Aigline James studeerde aan de HEC in Parijs en bekleedde sinds 2004 diverse functies binnen Groupe PSA. Allereerst gedurende zes jaar bij PSA Retail en vervolgens voor een periode van vijf jaar als projectmanager. Sinds 2017 geeft ze in Oostenrijk leiding aan Citroën en DS Automobiles.

Opel naar Amsterdam

Nog deze zomer voegt de organisatie van Opel Nederland, nu nog gevestigd in Breda, zich bij Peugeot, Citroën en DS Automobiles in Amsterdam. Het is de volgende stap in de inrichting van een efficiënte landenorganisatie voor de vier merken van Groupe PSA. Op dit moment maken de Nederlandse importeurs nog deel uit van PSA Benelux. Na de samenvoeging is die organisatie getransformeerd tot PSA Nederland, waarbinnen de merken autonoom en vanuit hun eigen, specifieke merkidentiteit blijven opereren en er back office verdere synergieën worden gecreëerd. De huidige directeuren van Opel, Peugeot, Citroën en DS Automobiles zullen in de nieuwe organisatie aan James rapporteren.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters