Alle TOP Merkspecialisten op één platform

Communicatiebedrijf Bundeling heeft voor TOP Merkspecialist een platform gebouwd waarop alle bij een van de garageformules van TOP Merkspecialist aangesloten bedrijven met elkaar kunnen communiceren.

TOP Merkspecialist heeft inmiddels garageformules voor specialisten in Mercedes-Benz, Volvo, Hyundai, Kia, Opel, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Peugeot en Citroën. Jordy Bruil, online marketeer bij TOP Merkspecialist: “Met de TOP Merkspecialist app kunnen wij makkelijker communiceren met de aangesloten bedrijven. Tevens biedt het platform de ruimte om onderlinge handel tussen Merkspecialisten makkelijker te maken en kunnen zij binnen het platform met elkaar in contact komen.”

De app is beschikbaar op smartphone, tablet, laptop en desktop. Bundeling verzekert dat zijn oplossing geheel AVG-proof is.

Foto (van links naar rechts): Pim Balkestein, Lucas Hermans en Jort Janssen namens Bundeling en Patrick van Beek en Jordy Bruil namens TOP Merkspecialist.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.