Autobedrijf Wouters Tilburg naar Van Mossel

Autobedrijf Wouters Tilburg heeft zijn activiteiten overgedragen aan de Van Mossel Automotive Groep. Alle medewerkers gaan verder bij de vestiging Van Mossel Fiat Jeep Alfa Romeo Tilburg.

Eigenaar Piet Wouters kent een lange historie in Tilburg. Het bedrijf, gespecialiseerd in Italiaanse automerken en occasions, opende in 1951 de eerste Wouters Garage in Tilburg. Kwaliteit en dienstverlening hebben altijd hoog in het vaandel gestaan.

De overname gebeurt in een markt die enorm aan het veranderen is, zegt Piet Wouters. “Hiermee wordt de toekomst voor zowel de medewerkers als de klanten veilig gesteld. Met een organisatie als Van Mossel worden vele extra voordelen geboden, zoals inkoopkracht, schadeherstel, financieringen, verzekeringen en leasemogelijkheden. We hebben het volste vertrouwen in de keuze om de activiteiten aan hen over te dragen.”

Expertise

Van Mossel-ceo Eric Berkhof verwelkomt Piet en zoon Bas Wouters, alle medewerkers en klanten. “De activiteiten worden voortgezet vanuit onze vestiging Van Mossel Fiat Jeep Alfa Romeo Tilburg. Deze bevindt zich in dezelfde straat als waar Autobedrijf Wouters zat. Piet blijft zelf nauw betrokken; zijn kennis en expertise gaat niet verloren.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *