Autobedrijf Wouters Tilburg heeft zijn activiteiten overgedragen aan de Van Mossel Automotive Groep. Alle medewerkers gaan verder bij de vestiging Van Mossel Fiat Jeep Alfa Romeo Tilburg.

Eigenaar Piet Wouters kent een lange historie in Tilburg. Het bedrijf, gespecialiseerd in Italiaanse automerken en occasions, opende in 1951 de eerste Wouters Garage in Tilburg. Kwaliteit en dienstverlening hebben altijd hoog in het vaandel gestaan.

De overname gebeurt in een markt die enorm aan het veranderen is, zegt Piet Wouters. “Hiermee wordt de toekomst voor zowel de medewerkers als de klanten veilig gesteld. Met een organisatie als Van Mossel worden vele extra voordelen geboden, zoals inkoopkracht, schadeherstel, financieringen, verzekeringen en leasemogelijkheden. We hebben het volste vertrouwen in de keuze om de activiteiten aan hen over te dragen.”

Expertise

Van Mossel-ceo Eric Berkhof verwelkomt Piet en zoon Bas Wouters, alle medewerkers en klanten. “De activiteiten worden voortgezet vanuit onze vestiging Van Mossel Fiat Jeep Alfa Romeo Tilburg. Deze bevindt zich in dezelfde straat als waar Autobedrijf Wouters zat. Piet blijft zelf nauw betrokken; zijn kennis en expertise gaat niet verloren.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties