Bovag richt sectie op voor autogroothandel

Bovag heeft een nieuwe sectie opgericht binnen de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven. In deze sectie zijn leden verenigd die zich bezighouden met de groothandel in auto’s.

De oprichting van de sectie Autogroothandel binnen de afdeling is beklonken tijdens een speciale bijeenkomst op 15 mei. De sectie behartigt de belangen van de groothandelaren richting overheid. Ook voorziet zij in ondersteuning van de individuele leden op onder andere juridisch vlak.

Prominent

Gerard ten Buuren, voorzitter van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, ziet de groothandelaren als een belangrijke toevoeging aan het ledenbestand: “De groothandel heeft een prominente rol in de keten en vele BOVAG-leden doen er zaken mee. Het is voor alle partijen van groot belang dat processen geborgd zijn, kennis wordt gedeeld en dat er centrale aanspreekpunten zijn. We zijn dan ook blij dat de eerste verkennende gesprekken met enkele vertegenwoordigers uit de branche positief zijn verlopen en we gezamenlijk tot de conclusie zijn gekomen dat autogroothandelaren thuishoren bij Bovag. De komende periode gaan we aan de slag met de concrete invulling van de wensen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3835 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters