Bynco breidt uit met zes nieuwe aanbieders

Bynco, een initiatief van de Autobinck Groep, heeft zijn occasionplatform aangevuld met het aanbod van zes nieuwe partijen.

Het gaat om Herwers Groep, Van Vliet Autogroep, Vaartland, Eurocars, Vallei Auto Groep en Dekker Autogroep. In totaal zijn bij Bynco nu de occasionvoorraden van zestien aanbieders te vinden, met een totaal van bijna vierduizend auto’s.

Online

Specifiek voor Bynco is dat de auto’s online gekocht kunnen worden, 24/7. Het occasionplatform startte in 2017 met de online verkoop van de occasions uit de eigen vestigingen van de Autobinck Groep. Eind 2018 werd de voorraad van de eerste externe partij daaraan toegevoegd. “Partijen die zich willen aansluiten moeten wel aan onze eisen en richtlijnen voldoen”, aldus Jeroen Veldman, algemeen manager van Bynco. “Zo blijft niet alleen de kwaliteit van het aanbod, maar zeker ook ons e-commerce proces gewaarborgd. Wie interesse heeft, kan altijd contact opnemen voor de mogelijkheden.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2390 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *