Carfax koppelt met Autotelex

Carfax koppelt zijn onderhouds- en reparatie-informatie aan het taxatierapport Autotelex Pro van restwaardespecialist Autotelex.

Dat maken Autotelex en Carfax bekend in een gezamenlijk persbericht. “Autobedrijven zijn meer dan ooit op zoek naar binnen- en buitenlandse informatie, zoals onderhoudshistorie, vorige eigenaren, kilometerstanden en de afkomst van het voertuig, voordat tot een koop wordt overgegaan’’, zegt Rick Zielman, manager Carfax Benelux. “Het proactief beschikbaar stellen van deze informatie in Autotelex Pro is een logische stap voor Carfax.”

Import

“We hebben meerdere slimme integraties gebouwd. Zo krijg je ook bij het aanmaken van een bpm-aangifte direct een risicomelding als blijkt dat er belangrijke buitenlandse informatie voor het voertuig is. Op deze manier kan een Nederlands autobedrijf veiliger importeren”, aldus Jaap Wijnman, commercieel manager Autotelex.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3055 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters