Cars on the Web heet voortaan Adesa

Nadat Kar Auction Services in februari 2019 het Belgische Cars on the Web had overgenomen, is nu tevens de naam van deze internationale autoveilingsite gewijzigd in Adesa.

Adesa is de naam waarmee Kar Auction Services ook al in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk actief is. “Adesa heeft al een sterke merkherkenning in Noord-Amerika en het Verenigd Koninkrijk, en Cars on the Web is het toonaangevende grensoverschrijdende remarketingplatform van continentaal Europa”, zegt Benjamin Skuy, executive vicepresident van Kar. “Er is geen betere manier om Cars on the Web volledig te verwelkomen in de Kar-familie dan door het merk Adesa uit te breiden naar heel Europa. Gesteund door Kars autotech, data, ondersteunende servicemogelijkheden en sterke industriële relaties, zal Adesa Europe de evolutie van de Europese markt leiden en versnellen.”

Europese markten

Adesa zal zijn merknaam verder uitbreiden naar de lokale Europese markten waar het verkoopactiviteiten heeft. Daaronder bevinden zich behalve Nederland ook België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. “We maken nu al gebruik van de reputatie van Kar als ons nieuwe moederbedrijf en nu kunnen wij als een echt Adesa-merk ons bewezen, winstgevende bedrijfsmodel verder ontwikkelen”, aldus Johan Meyssen, ceo van Adesa Europe. “Als Adesa Europe hebben we de kracht om naadloze, gemakkelijke en verbonden diensten op wereldwijde schaal te leveren en de groei te blijven stimuleren en onze klanten beter van dienst te zijn.” [responsive-video identifier=”xday4CuKPZY”]

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters