Drie Nissan-dealers samen verder als Steza

De Nissan-dealerbedrijven Beltman in Rijssen, Lesscher in Hengelo en Aben en Van de Schelde in Emmeloord en Zwolle gaan gezamenlijk verder onder de naam Steza.

“Als Nissan-dealers zien we de vele nieuwe ontwikkelingen, zoals elektrisch rijden en intelligente rijhulpsystemen. Ook merken we dat het koopgedrag van klanten verandert. Er gebeurt meer online en steeds meer klanten betalen liever voor het gebruik van een auto dan voor het bezit. Met diverse lease- en gebruiksvormen bieden we daar een oplossing voor. Door onze krachten te bundelen kunnen we professionaliteit en service blijven bieden met een groter aanbod in auto’s en producten. Ook kunnen we ons beter specialiseren. Tegelijk blijft onze persoonlijke betrokkenheid bestaan, want onze medewerkers gaan allemaal mee naar Steza. De samenwerking past goed in de nieuwe netwerkstrategie van Nissan: we behoren nu tot de grotere Nissan-dealers van Nederland.”

Directie

Arne Aben en Jeroen van de Schelde uit Emmeloord en Martijn Beltman uit Rijssen vormen de directie van de nieuwe dealergroep. Rob Lentelink heeft Autobedrijf Lesscher aan de nieuwe directie verkocht. Hij zal nog wel aanblijven voor een goede overdracht. Het personeel gaat wel mee over naar Steza.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3825 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *