Eurorepar Car Service wordt Groen Gedaan!

Het gehele netwerk van garages die bij Eurorepar Car Service zijn aangesloten is een samenwerking aangegaan met de stichting Duurzaam. Doel is dat uiterlijk in mei 2023 alle vestigingen het duurzame certificaat Groen Gedaan! hebben.

“We willen nog verder groeien, maar niet alleen in volume. In Nederland hebben we een uitstekende landelijke dekking. Maar het is net zo belangrijk dat wij de kwaliteit en duurzaamheid borgen, zodat dit gegarandeerd in alle vestigingen op het gewenste niveau is”, zegt Jean-Paul Teunissen van Eurorepar.

“Wij hebben gekozen ons als formule aan te sluiten bij het programma van Groen Gedaan! Hiermee hebben we de duurzaamheid op alle vestigingen geborgd en is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid aangetoond. Groen Gedaan! is in de automotive, het grootste duurzaamheidsprogramma in de Benelux. Voor ons, als onderdeel van Stellantis, is dit internationale perspectief ook belangrijk. Het omvangrijke programma waarmee de stichting Duurzaam Repareren de ondernemers ondersteunt heeft echter de doorslag gegeven.”

Toekomstbestendig

Harry Filon van de stichting: ”We zijn enorm blij met het aansluiten van Eurorepar. Je moet niet alleen eisen stellen aan de ondernemingen, maar hen ook helpen het bedrijf toekomstbestendig te maken. Bovendien weten wij dat het netwerk van Eurorepar hoog gekwalificeerde bedrijven bevat, dus we zijn er zeker van dat het een gelukkig huwelijk wordt.”

Een aantal vestigingen is al aangesloten bij een duurzaamheidsprogramma. Voor hen verandert er niets. De vestigingen die nog niet zijn aangesloten op een duurzaamheidsprogramma doorlopen in de komende maanden het certificatieproces.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.